Stal hjá Virkinu verzorgt lessen voor zowel beginnende als gevorderde ruiters, volwassenen en jeugd, met een eigen IJslands paard. De lessen worden aangepast aan de wensen en het niveau van de ruiter. Hierbij wordt ook altijd gekeken naar de mogelijkheden van het paard.

De lessen worden gegeven op of rond de plek waar je paard gestald is. Instructeur Iris van Velzen komt per auto naar je huis, stal of weiland om je van daaruit les te geven. De les kan plaatsvinden in de bak, het weiland of op de baan. Ook is het mogelijk dat je per fiets wordt begeleid tijdens een buitenrit.

Iris geeft voornamelijk les in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland en bij Nederlands sprekende klanten over de grens in Duitsland. Lesdagen of lessen aan groepen buiten deze regio zijn in overleg mogelijk. Voor tarieven en mogelijkheden kun je contact opnemen met Iris van Velzen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Nieuws 

Op dit moment geef ik geen lessen

Op dit moment (zomer 2018) geef ik geen lessen meer. Ik ben gestopt met lesgeven en fulltime aan het werk als dierenfotograaf.

Wil je een fotosessie bij mij boeken voor je paard, hond of bedrijf stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Neem een kijkje op www.irisvanvelzen.nl of volg me op mijn social media

Lees meer...

Net je eigen IJslandse paard en op zoek naar een instructeur?

Ik geef les aan mensen met een eigen IJslands paard . Mensen die net hun eerste IJslander gekocht hebben, maar ook IJslander eigenaren die al langer een eigen paard hebben.

Lees meer...
Scroll to top