Welkom op de website van Stal hjá Virkinu, de IJslanderstal van Iris van Velzen. Stal hjá Virkinu, wat vrij vertaald bij de vesting betekent, ligt net buiten vestingstad Bourtange in oost-Groningen.

Stal hjá Virkinu verzorgt lessen voor IJslanderruiters met een eigen paard. Instructeur Iris van Velzen komt hiervoor aan huis in de provincies Groningen, Drenthe en over de grens in Duitsland. Iris is gediplomeerd KNHS instructeur, erkend NSIJP trainer/instructeur en is aangesloten bij de Vereniging Instructeurs Trainers voor IJslandse paarden (VIT).

Op deze website vind je meer informatie over het lesaanbod en de diensten van Stal hjá Virkinu. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Iris. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

 

 

   

LID VAN

Nieuws 

Op dit moment geef ik geen lessen

Op dit moment (zomer 2018) geef ik geen lessen meer. Ik ben gestopt met lesgeven en fulltime aan het werk als dierenfotograaf.

Wil je een fotosessie bij mij boeken voor je paard, hond of bedrijf stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Neem een kijkje op www.irisvanvelzen.nl of volg me op mijn social media

Lees meer...

Net je eigen IJslandse paard en op zoek naar een instructeur?

Ik geef les aan mensen met een eigen IJslands paard . Mensen die net hun eerste IJslander gekocht hebben, maar ook IJslander eigenaren die al langer een eigen paard hebben.

Lees meer...
Scroll to top